2016. március 2., szerda

Teljes kiőrlésű lekváros piskótatekercs

Hozzávalók:
- 4 db tojás
- 4 evőkanál xilit
- 4 evőkanál teljes kiőrlésű liszt
- pici sütőpor
töltelék: én xilites barack lekvárt használtam.
 Elkészítés:
Tojásokat szétválasztom, fehérjét felverem kemény habbá! Sárgájához hozzá rakom a xilitett, jól összekeverem. Belerakom a teljes kiőrlésű lisztet, és a pici sütőport, azt is jól összekeverem. Aztán a kemény habot óvatosan beleforgatom! Megsütöm 180 fokon előmelegített sütőben (én tartós sütőpapíron) tűpróbáig, ha kész kiveszem. Melegen feltekerem, egy konyharuha segítségével, és utána ki tekerem. Megkenem lekvárral, és újra feltekerem! Felvágom egyenlő részekre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése